product_banner-01

tala fou

E fa'afefea ona filifili mea fa'aoga mo fa'aitiitiga paneta

O le filifilia o mea e fa'aogaina mo le fa'aitiitiga o paneta e iai sona aafiaga tele i le pisa.Aemaise lava, e fa'aogaina e le fa'aitiitiga paneta maualuga le maualuga o le u'amea u'amea maualalo e ala i le fa'aogaina o mea e fa'aitiitia ai le pisa ma le vibration.Ae ui i lea, pe a faʻaaogaina ma faʻafeiloaʻi tuʻufaʻatasiga faʻatasi, e manaʻomia e le tele o tagata faʻatautaia le gauai atu i le maaa o luga o nifo galue o le tamai mea e sili atu le maualuga nai lo le mea tele.
10MM palasitika paneta gearbox
I lalo o le tulaga o le ausia o manaʻoga malosi, e mafai e le lifi lilivau ona mafaufau e faʻaaoga mea eseese e faʻaogaina ma ausia ai le faʻaitiitia o le pisa.
1. O le faʻaogaina o se laʻititi laʻititi o le mamafa e mafai ona faʻaitiitia ai le pisa o le gaioiga.Mafaufau i le aʻafiaga o le malosi, o le tau e masani lava 20 °.
A faʻatagaina le fausaga, e tatau ona tuʻuina atu le faʻamuamua i le faʻaaogaina o mea faʻaoga helical, lea e iai se faʻaititia tele o le vibration ma le pisapisao pe a faʻatusatusa i spur gears.E masani lava, o le tulimanu helix e manaʻomia e filifilia i le va o le 8 ℃ ma le 20 ℃.

I luga o le nofoaga o le faʻafeiloaʻi o le malosi o le vaivai, pe a tumau le mamao tutotonu o le faʻaitiitia, e tatau ona filifilia se numera tele o nifo e faʻaleleia ai le fetaui, faʻamautu le taʻavale, ma faʻaitiitia le pisa.I luga o le tulaga o le faʻataunuʻuina o manaʻoga avetaʻavale, o le numera o nifo o le tele ma le laʻititi laʻititi e tatau ona faia i le mea sili e mafai ai ona faʻasalalau ma faʻaumatia le aʻafiaga o mea sese gaosi mea i luga o le taʻavale.E mafai foi mo nisi nifo i luga o mea tetele ma laiti e feso'ota'i i lea taimi ma lea taimi le tasi ma le isi, ma fa'amautu ai le ta'avale ma fa'aitiitia ai le pisa.
3. I lalo o le gafatia o tagata faʻaoga, o le saʻo saʻo o gaʻo e tatau ona siitia i le tele e mafai ai i le taimi o le mamanu.E fa'aitiitiga le pisapisao o mea e fa'atatau i le vasega sa'o.
Pe a gaosia paneta faʻaitiitiga, ina ia faʻaitiitia le pisapisao o mea faʻaitiitiga, Zhaowei Electromechanical e filifilia se laʻititi laʻititi pe a faʻataʻavaleina ma le faʻasolosolo faʻasolosolo.Mo se uta paleni sili atu, e tatau ona filifilia se lapoʻa lapoʻa lapoʻa.O lea e maua ai le pa'u maualalo ma le maualuga o oloa fa'aitiitiga paneta.


Taimi meli: Me-11-2023