product_banner-01

tala fou

O le a le Planetary Gearbox?

O lepaneta gearboxo se masini fa'ainisinia masani e fa'aaogaina e fa'aitiitia ai le saoasaoa o le maualuga-saosaoa fa'atosina fa'aulu ma tu'uina atu le fa'aitiitia o le mana i le fa'aulu. E aofia ai le la, paneta mea, paneta ave, totonu mama mama ma isi vaega, ma le fa'aitiitia galuega e ausia e ala i fegalegaleaiga i le va o latou.

O le taʻiala galue o le paneta gearbox e faʻavae i luga o le faʻavae o le faʻaogaina o le paneta. E aofia ai le tasi po o le sili atu o le paneta uamea, o paneta taʻitasi e faʻapipiʻi i luga o le paneta ave, ma le paneta e faʻapipiʻi i luga o le mama mama. O le mea fa'aoga mama i totonu o se mea e fa'aogaina i fafo e fetaui lelei ma mea o le paneta e fausia ai se feso'ota'iga felauaiga. Pe a fa'aosoina e le 'au fa'aulu le mea e taamilo ai le la, o le gaioioiga a le la e fa'aosoina ai le paneta ma le paneta e ta'amilo fa'atasi, ma mafua ai ona fegaoioi le mama i totonu e feso'ota'i le tasi ma le isi, ma i'u ai i le fa'aitiitiga o felauaiga.

E tele fa'amanuiaga o pusa fa'apolokalame. Muamua lava, o loʻo i ai se fausaga faʻapipiʻi ma le tele o faʻasalalauga faʻasalalauga, faʻatagaina e ausia ai le tele o faʻaitiitiga faʻaititia. Lona lua, ona o le fa'asoa fa'asoa a le paneta mea, o le paneta gearbox o lo'o i ai le tele o le gafatia e ave ai uta ma o le felauaiga e lamolemole ma fa'atuatuaina. E le gata i lea, o le pusa o le paneta e maualuga lona lelei, e mafai ona faʻafeiloaʻi lelei le mana, faʻaitiitia le pisa ma e umi le auaunaga.

Planetary gearbox ei ai uiga galue nei:

1. Mea maualuga-malosi: O le mea e faʻaogaina ai le pusa o le paneta o loʻo faia i le uʻamea uʻamea maualalo-carbon ua faʻapipiʻiina ma tineia, ina ia oʻo atu le maaa o le nifo i le HRC54-62. E maualuga le malosi ma le ofuina ma mafai ona tatalia galuega tetele.

2. Machining saʻo: O le faʻaogaina o mea e faʻaaogaina e faʻamautinoa ai le saʻo ma le tulaga lelei o le faʻaogaina o mea, faʻaleleia atili le faʻaogaina o le va o mea faʻapipiʻi ma sili atu le fesoʻotaʻiga i le va oi latou, ma faʻaitiitia ai feteʻenaʻiga ma ofuina i le taimi o le faʻasalalauga ma faʻaleleia le faʻasalalauga. lelei.

3. O le maualuga o le mamafa o le mamafa: Pe a faʻatusatusa i le faʻaitiitiga o luga o nifo masani, o le mamafa o le faʻaogaina o le pusa o le paneta e faʻateleina i le fitu taimi, o lona uiga e mafai ona tatalia le sili atu le malosi ma le mamafa o galuega ma e talafeagai mo le sili atu ona faigata o siosiomaga faigaluega.

4. O le maualuga o le avetaʻavale ma le umi o le ola tautua: O le faʻaogaina o le taʻavale o le paneta e mafai ona oʻo atu i le 98%, o lona uiga o le gau o le malosi i le taimi o le faʻaogaina o le malosi e laʻititi lava, ma e mafai ona tuʻuina atu le malosiaga faʻapipiʻi i le pito sili atu ona lelei. . I le taimi lava e tasi, ona o le faʻaaogaina o mea faʻamalosi ma le faʻaogaina o tekinolosi faʻapitoa, o le paneta faʻaitiitiga o loʻo i ai se olaga umi o auaunaga ma e mafai ona faʻamautu le faʻatinoina o galuega i luga o se vaitaimi umi.

O fanua faʻaoga o paneta faʻaitiitia e matua lautele lava. I le gaosiga o alamanuia, e masani ona faʻaaogaina i masini faʻainisinia eseese, e pei o le matagi, conveyors, metallurgical equipment, chemical equipment, etc. I totonu o nei masini, e mafai e le paneta faʻaitiitiga ona tuʻuina atu le faʻaitiitia o le faʻaitiitiga manaʻomia ma le gaosiga o le torque e faʻafetaui ai manaʻoga faʻasalalau i lalo ole eseesega. tulaga faigaluega. E le gata i lea, o faʻaitiitiga paneta o loʻo faʻaaogaina lautele i taavale, vaʻa, aerospace ma isi fanua, e maua ai le lagolago taua mo le faʻaogaina o le eletise i nei fanua.

 

1219 fa'aitiitiga paneta

I se tulaga lautele, o lefa'aitiitiga panetaose masini feaveai lelei ma faatuatuaina. E faia se sao taua i le gaosiga o fale gaosi oloa ma maua ai le lagolago malosi faʻalagolago mo le faʻaogaina masani o masini masini eseese. Faatasi ai ma le faʻaauauina o le atinaʻeina o saienisi ma tekonolosi, o le mamanu ma le gaosiga o tekonolosi o paneta faʻaititia o loʻo faʻaleleia pea. E talitonuina o le a sili atu lona taua i le gaosiga o pisinisi i le lumanaʻi.

Tusitala:Sarona


Taimi meli: Apr-18-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou