product_banner-01

tala fou

Foia le pisapisao ma le o'o i totonu o afi tetele

结构

Pe a faʻatusatusa i afi laiti, o le faʻaogaina o masini tetele e sili atu ona faigata. E le aoga tele le talanoaina o pa'u afi i le tu'ua'ese; nai lo lena, o le talanoaga e tatau ona aofia ai vaega e fesoʻotaʻi e pei o ufi, fale faʻapipiʻi, ufi pito, ma totonu ma fafo ufi. O le fetaui ma nei vaega o lo'o feso'ota'i ua na'o se masini fa'aogaina, ae talitonu Ms. Can e tatau fo'i ona fa'atatau i mea mai fafo e pei o le fa'agaoioia o le afi.

I le faʻatinoga moni ma le faʻaogaina o afi, o le faʻafitauli sili ona taatele o le pisapisao mai bearings. O lenei faʻafitauli e mafai ona fesoʻotaʻi ma le lelei o paʻu i latou lava i le tasi itu, ma i le isi itu, atonu e fesoʻotaʻi ma le filifilia o paʻu. O le tele o fa'afitauli e mafua mai i faiga le talafeagai pe le talafeagai i le gaosiga o gaosiga e mafua ai fa'afitauli.

3263-brush-dc-motors-03

Ua tatou iloa o le pisa e afua mai i le vibration. Ina ia foia le faafitauli o le pisa o bearings, o le mataupu muamua e foia o le vibration. Pe a faatusatusa i afi laiti ma afi lautele, tele-fua motors, maualuga-voltage motors, ma felauaiga faatelevave pulea motors foi feagai ma le mataupu o le taimi nei. Ina ia foia lenei mataupu, e mafai e se tasi ona faʻaogaina bearings insulated, ae o le tau faʻatauina o nei bearings e fai si maualuga, ma o nisi bearings insulated e leʻi maua lautele. O le isi auala o le faʻaaogaina lea o pulumu carbon grounding, ae o lenei metotia e sili atu ona faigata le tausia. E tusa ai ma lenei tulaga, o loʻo suʻesuʻeina e le tele o gaosiga afi mo ni fofo i luga o le fale faʻapipiʻi ma ua latou faia ni fale faʻapipiʻiina. Ae ui i lea, o nei fale faʻapipiʻiina e sili atu ona lavelave i le gaosiga. O le mataupu faavae o le vaevae lea o le fale faʻapipiʻi i ni vaega se lua ma faʻafefeina le vaega o le potu faʻapipiʻi, ma faʻapena atoa le vavae ese o le taamilosaga e mafua mai i le voltage voltage ma le vaʻa o loʻo i ai nei, o se fofo e tasi le taimi. O le ata o lo'o i lalo o se vaega o le va'aiga o se fale fa'amaufa'ailoga.

O lenei ituaiga o fale faʻapipiʻiina e mafai ona vaevaeina i totonu o le lima lima ma fafo, faʻatasi ai ma se mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le va o totonu ma fafo lima. O le mafiafia o le mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi e 2-4mm. O lenei fale faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, e ala i le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi, e vavae ese ai le lima i totonu ma le lima pito i fafo, e faʻapipiʻi ai le faʻaogaina o le au, ma puipuia ai bearings ma faʻalauteleina lo latou ola tautua.

O nisiafi e leai ni fatue fa'aogaina fo'i e le au gaosi laupapa laupapa fa'amama e ausia ai lea fa'aauga, ae fa'aitiitia le fa'atinoina o le fa'aogaina o laupapa fa'amama pe a susū. E le gata i lea, e ono i ai ni va o le ea i le va o luga o le koluma e lua ona o le le tutusa o le mafiafia o le laupapa faʻamalama poʻo luga o le koluma e le fetaui ma le taamilosaga manaʻomia, e ono i ai se aʻafiaga i le faʻatinoina o le fale faʻapipiʻi. E fautuaina le faia o ni auala talafeagai.

Tusitala:Ziana


Taimi meli: Sep-24-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou