product_banner-01

tala fou

Tu'u-Edge Micromotor Producer e Fa'aalia ile OCTF 2024 Tech Expo

WTC

Talofa! Na e mafaufau i le auala e mafai ai e tekinolosi ona faʻafaigofie le olaga? Fa'asolo i la matou Fa'aaliga Fa'atekonolosi Fa'ata'ita'i e va'ai i mea sili ona manaia 'Made in China'. Ua matou maua mea uma mai tekinolosi sili-atamai i fofo mata'utia mo galuega ma ta'aloga. O lou avanoa lea e fa'atupu ai lou malosi i aso ta'itasi ma fa'amanino lou olaga numera. Aua le misia!

Sinbad Motorua sauni e tu'uina atu se mata'ina fa'atekonolosi fa'atasi ai ma le fa'ailoaina mai o a tatou masini fa'ato'aga e leai ni fatu i leOCTF 2024. O le mea na tupu, na fa'atulaga maiIuni 27 i le 29i le WTCKL, o le a faʻaalia ai le auai o Sinbad Motor i BoothMaota 4, tu4088-4090.

Folasaga o fa'aaliga

O le OCTF Intelligent Technology Exhibitions, o loʻo faʻauluina "Tekinolosi e suia ai le olaga, faʻafouina faʻafouina le lumanaʻi," o loʻo faʻatatau i le faʻamalosia o fegalegaleaiga i le lalolagi i tekinolosi atamai, galulue faʻatasi, ma fefaʻatauaʻiga oloa. O le mea na tupu o le a faʻaalia ai le tele o faʻaoga faʻaoga, faʻaoga-faʻaoga, ma lelei atamai tekinolosi, masini, ma oloa mai Saina.

O le fa'aaliga o lo'o lumana'i ua sauni e avea ma nofoaga autu o fa'afouga, fa'atasi ai ma le Sinbad Motor i le pito i luma, o lo'o fa'aalia ai a tatou fa'alavelave fou i tekonolosi micromotor. O le tomai o le kamupani i le atinaʻeina o micromotors maualuga mo le tele o talosaga o le a faʻaalia, e maua ai se faʻaaliga o le alualu i luma o le faʻaogaina o masini.

Faatonu: Carina


Taimi meli: Iuni-05-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou