product_banner-01

tala fou

Fa'aleleia o le Fa'aleleia o le Ta'avale afi ma le Si'itia o Mana'oga mo Maneta Seseasea o le Lalolagi i lalo o Sini Lua Kabone

O le fa'aosoina i sini lua kaponi, ua fa'alauiloa ai e le malo tulaga fa'atulafonoina o le malosi o le malosi ma faiga fa'aosofia e fa'aolaina ai le fa'asaoina o le malosi ma le fa'aitiitia o le fa'aosoina i totonu o pisinisi afi. O fa'amaumauga lata mai o lo'o fa'ailoa mai ai o afi fa'apisinisi e iai le IE3 ma luga atu o le fa'avasegaina o le malosi ua vave ona ta'uta'ua ona o faiga fa'avae, fa'atasi ai ma le fa'atupuina o le fa'atupula'ia iloga o mea fa'amageta neodymium-iron-boron (NdFeB).

I le 2022, o le gaosiga o le IE3 ma luga atu o afi malosi na faʻatupulaia i le 81.1% i lea tausaga ma lea tausaga, ae o le IE4 ma luga atu o afi na faʻatupulaia i le 65.1%, faʻatasi ai ma le faʻatau atu i fafo e 14.4%. O lenei tuputupu aʻe e mafua ona o le faʻatinoga o le "Motor Energy Efficiency Improvement Plan (2021-2023)", lea e faʻamoemoe e ausia se gaosiga faaletausaga o le 170 miliona kW o afi faʻasao malosi maualuga i le 2023, faʻamauina mo le sili atu i le 20% o. o afi i totonu o auaunaga. E le gata i lea, o le faʻamalosia o le GB 18613-2020 faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le ulufale atoatoa o le fale afi afi i le vaitau o le maualuga.

O le fa'ateleina o le IE3 ma luga atu o le malosi-masini afi ua matua a'afia ai le mana'oga mo mea maneta NdFeB sintered. NdFeB maneta tumau, faʻatasi ai ma a latou faʻatinoga faʻapitoa faʻapitoa, e mafai ona faʻaleleia atili le malosi o le afi, ma o loʻo faʻamoemoeina o le manaʻoga o le lalolagi mo NdFeB maualuga o le a sili atu i le 360,000 tone i le 2030.

Fa'asaga i le fa'ata'ita'iga o le ta'iala lua kaponi, o le a tula'i mai afi maneta tumau fa'apisinisi e avea ma se tasi o vaega sili ona fa'atupulaia. O loʻo faʻamoemoeina o le a sili atu i le 20% le faʻaogaina o masini maneta tumau tumau i totonu o le lima tausaga, o le a sili atu i le 20% le faʻaaogaina o le NdFeB e le itiiti ifo i le 50,000 tone. Ina ia ausia lenei manaʻoga, e manaʻomia e le alamanuia:

Faʻaleleia faʻamatalaga faʻatinoga o mea NdFeB, e pei o le maualuga o le malosi maneta ma le maualuga o le vevela.
Atia'e masini maneta tumau fa'aSaina e fa'aSaina e fa'aleleia ai le lelei ma le fa'amaoni.
Fa'afouga maneta fa'aonaponei fa'ato'a tele, e pei o maneta fa'avevela ma maneta fa'avae iron-cobalt.
Fa'atuina se vaega atoa o maneta tumau ma vaega e fausia ai fa'amatalaga fa'apitoa o oloa.
Fa'aleleia ta'iala ma tulaga fa'atatau mo mea fa'amageta tumau e fa'alauiloa ai atina'e tau alamanuia gafataulimaina.
Fausia se fausaga fa'ato'a fa'aulufalega e fa'atosina ai le atina'e maualuga o masini maneta tumau fa'atosina.
I le avea ai o se vaega taua o mea e le masani ai le eleele, mea maneta tumau tumau o le a faʻafeiloaʻi ai se vaitau fou o atinaʻe maualuga, faʻamalosia e manaʻoga maketi ma alamanuia tulafono faatonutonu.


Taimi meli: Sep-05-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou