product_banner-01

tala fou

E fa'afefea ona fa'atulaga sa'o le afi fa'aitiitiga?

faletupe ata

O afi fa'aogainaFaʻatasi ai ma le faʻaauau pea o le atinaʻeina o pisinisi, o le tele ma le tele o oloa e manaʻomia ai le faʻaogaina o afi faʻapipiʻi, e pei o fusi otometi, nofoa eletise, kesi siʻi, ma isi. vave ma sa'o filifili se afi fa'aitiitiga talafeagai mo lau lava oloa.

Masalo o le tele o tagata faʻatau na feagai ma se mea faapena. E manino lava o le masini fuafuaina e manaʻomia le 30w ma o loʻo i ai se faʻaitiitiga ma se faʻaitiitiga faʻaititia o le 5: 1, ae o le gaosiga e masani ona le mafai ona ausia faʻamoemoega, e mafua ai le gau o le tamaoaiga tuusao pe le tuusao. O a mafuaaga o lenei mea? O iinei, o le a ou otootoina puupuu ni nai manatu mo oe. Muamua, pe a tatou filifilia se afi, e tatau ona tatou siaki muamua pe o le saoasaoa faʻatatau, mana, ma faʻamauina torque o le afi e mafai ona ausia o tatou manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga: Ou te manaʻomia le faia o se mea e siiina ai, ma ou te manaʻomia se O le afi faʻaitiitia le saoasaoa lea ma le saoasaoa o le 20RPM ma le gaosiga o le 2N.M. E ala i se faasologa o fua faʻatatau, e mafai ona tatou faʻamaonia e naʻo le 4W faʻaitiitiga afi e mafai ona ausia a tatou manaʻoga mamanu, ae o le mea moni e le o le tulaga lea. O le oloa moni e telegese tele. O le mea lea e tatau ona tatou talanoa ai e uiga i le lelei. O masini pulumu masani e na o le 50% lelei, ae o masini e leai ni pulumu e mafai ona oʻo atu i le 70% i le 80%. Aua nei galo o le lelei o paneta faʻaitiitia e masani lava i luga atu o le 80% (faʻalagolago i le numera o taʻavale taʻavale). O le mea lea, mo le filifilia ofaʻaitiitiga afitaʻua i luga, e tatau ona filifilia se afi faʻaitiitiga e uiga i 8 ~ 15W.

Sinbad Motor Co., Ltd na faavaeina i le 2011, lea e faʻapitoa i le micro motor R & D gaosiga ma le faʻatau atu o pisinisi maualuga-tech.O matou gaosiga e aofia ai: leai se afi, Gear Motor, DC Brush Motor, Brushless Motor ma Isi OEM poʻo ODM Motor.The DC Brush Motor e mafai ona matou faia o le lautele: 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 13mm, 15mm, 16mm, 17mm, 20mm, 26mm, 28mm-36mm, 40mm, 60mm, ma isi faʻamatalaga o oloa, o loʻo i ai se pulega atoatoa lelei ma faasaienisi. faiga.

Wirter: Ziana


Taimi meli: Sep-03-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou