product_banner-01

tala fou

Fa'ato'a Fa'asa'o Fa'asa'o U'ulima Brushless Motor Solution

O fana fascia o ni mea fa'apipi'i feavea'i ua lauiloa ona a mae'a fa'amalositino malosi, e ono afaina maso i manu'a laiti. I le taimi o le faʻamalologa, o nei manuʻa e mafai ona fausia ai "mea faʻaoso" e faʻateleina ai le viscosity o le fascia ma mafua ai le vevesi o maso, e aʻafia ai le taʻaloga afeleti ma neura ma le toto, e oʻo atu ai i le faʻalavelave. O le mea lea, o fana fascia e taua tele i le faʻamalieina o maso fascia pe a uma le faʻamalositino.

Fascia fana e fa'amama maso maso e ala i vibration maualuga (1800 i le 3200 taimi i le minute) e fesoasoani e fa'aitiitia le te'a o maso ma le tiga pe a uma le fa'amalositino. O leafi e leai ni pulumuma le fausaga o le taamilosaga lua i totonu e mafai ona ulu loloto i totonu o maso, malepe lelei i lalo le faʻaputuina o le lactic acid, e maua ai se aafiaga loloto massage.

Ae ui i lea, o fana fascia i luga o le maketi e masani ona i ai faʻafitauli e pei o le mamafa, le lelei le feaveaʻi, puʻupuʻu le ola afi, le lelei le tumau o le maa, ma le pisa maualuga. O nei mataupu sa avea pea ma lu'itau mo oloa fascia fana i luga o le maketi.

 

筋膜枪

Sinbad Motorua atia'e se ituaiga fou o fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'a fa'ato'aga mo fana fascia e tali atu ai i nei lu'itau. I luga o le faʻavae o le faʻamautinoaina o le faʻatinoga ma le ola o le afi, e ala i le faʻaaogaina o tekonolosi fou ma meafaitino, ua faʻaauau pea ona malepelepe e ala i tekinolosi faʻaitiitia leo, faʻaitiitia le pisapisao o le fascia fana i lalo ole 45 decibels. E le gata i lea, o le afi o lenei polokalame e laʻititi i le voluma ma tele i torque, faʻaitiitia lelei le mamafa o le fascia fana, faʻaleleia le feaveaʻi, faʻaogaina le lima e tasi le faʻamalieina, ma faʻafaigofie le faiga o le massage.


Taimi meli: Iul-25-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou