product_banner-01

tala fou

Fa'aaogāina o ga'o i totonu o pusa fa'ata'avale

Pusa ta'avaleo se masini feaveaʻi masani i masini faʻainisinia, faʻaaogaina e tuʻuina atu le mana ma suia le saoasaoa o le taamilosaga. I atigi pusa, o le faʻaogaina o le gaʻo e taua tele. E mafai ona faʻaitiitia lelei feteʻenaʻiga ma ofuina i le va o mea faʻaoga, faʻalautele le ola tautua o le pusa faʻapipiʻi, faʻaleleia le lelei o le felauaiga, ma faʻaitiitia le pisa ma le vibration. O lenei tusiga o le a talanoaina ai le filifilia o gaʻo, o le matafaioi a le gaʻo i pusa faʻapipiʻi, ma le faʻaogaina o puipuiga.

 

Ga'u

Muamua lava, o le filifiliga o gaʻo ei ai se aafiaga taua i le faatinoga ma le olaga o le gearbox. Pe a filifilia le gaʻo, e manaʻomia ona mafaufauina mea e pei o le siosiomaga galue o le gearbox, uta, saoasaoa, vevela, ma isi. I se tulaga lautele, o le suauu faavae o le gaʻo e tatau ona suauʻu gaosia poʻo suauʻu minerale ma maualuga viscosity faasinoupu e mautinoa lelei lubrication faatinoga i vevela eseese. E le gata i lea, o mea faʻapipiʻi o le gaʻo e taua tele, e pei o antioxidants, anti-wear agents, anti-corrosion agents, ma isi mea, e mafai ona faʻaleleia ai le faʻaogaina o le faʻaogaina ma le mautu o le gaʻo.

Lona lua, o galuega a le gaʻo i totonu o pusa e masani ona aofia ai le lubrication, faʻamaufaʻailogaina ma le puipuia o le pala. O le gaʻo e mafai ona fausia ai se ata lubricating toniga i luga o le pito i luga o mea faʻaoga, bearings ma isi vaega, faʻaitiitia le feteʻenaʻiga ma le ofuina, faʻaitiitia le malosi o le gau, ma le faʻaleleia atili o le felauaiga. I le taimi lava e tasi, e mafai foi e le gaʻo ona faʻatumu avanoa ma va i totonu o le pusa, galue e pei o se faʻamaufaʻailoga, puipuia le pefu, susu ma isi mea leaga mai le ulufale atu i le pusa, ma puipuia vaega totonu o le pusa. E le gata i lea, o le anti-corrosion agents i le gaʻo e puipuia ai vaega i totonu o le pusa mai le pala ma le faʻamaʻiina.

Ma le mea mulimuli, o le faʻaaogaina o gaʻo i totonu o gearbox e manaʻomia ai le gauai i nisi o mataupu. Muamua o le aofaʻi o gaʻo faʻaopoopo ma le suiga o le taamilosaga. O le tele o ga'o o le a fa'atupuina ai le tele o fe'ese'esea'iga i le va o mea ta'avale, ma le tele o ga'o o le a fa'ateleina ai le pa'u o le malosi ma le fa'atupuina o le vevela. O le mea lea, o le fa'aopoopoina o le ga'o e mana'omia ona fuafua lelei e fa'atatau i tulaga moni o galuega. aofa'i ma le taamilosaga e sui ai. O le lona lua o le mataʻituina lelei o le gaʻo, lea e manaʻomia ai suʻesuʻega masani ma suʻega gaʻo ina ia mautinoa o lona faʻatinoga e fetaui ma manaʻoga. E le gata i lea, e tatau ona gauai atu i le faʻamaufaʻailogaina o le gearbox ina ia mautinoa o le gaʻo o le a le paʻu ona o le aʻafiaga o le siosiomaga i fafo.

I se aotelega, o le faʻaaogaina o gaʻo i totonu o pusa e taua tele i le faʻagaioiga masani ma le ola tautua o le pusa. Filifiliga saʻo o gaʻo, faʻaoga tatau ma le puleaina o le gaʻo e mafai ona faʻaitiitia lelei ai le faʻaletonu o pusa ma faʻaleleia le faʻamaoni ma le saogalemu o meafaigaluega.

Tusitala: Sarona


Taimi meli: Me-21-2024
  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • fesootaitala fou